QUI SOM
RUTES
COMPETICIONS
LINKS
         

VIII Caminada pel Massís de les muntanyes de Prades
Vilanova de Prades-Vilanova de Prades (35 Km en menys de 12h)
Diumenge, 30 de septembre de 2007, entre 7 i 8h del matí

376 participants

KATAKRAK ESPECTADOR

Us envio una petita mostra dels privilegiats que encara estan en forma, de la cursa del diumenge passat. És l'últim control a Prades, quan només falten uns 8 km per arribar a meta. Realment es pateix molt d'espectador. No sabeu pas l'enveja sana que feu i, no sabeu pas el que vaig patir quan, mentre passejava la canalla per la plaça de la vila vermella de Prades “tot feliç”, el control m' informa que ja havien passat uns 20 corredors i cap era Katakrak i, el més fort de tot, el més insuportable: que "el-qui-ja-sabeu". Si, si, "el-qui-ja-sabeu", tot just acabava d'arribar per davant dels Katakraks.
Sort que, tot seguit, mentre el cor m'anava a 250, em truca el Pere que ja estava baixant a tota hòstia del Tossal de la Baltassana (pic més alt del Baix Camp i segon de Tarragona: 1.202m sobre el nivell del mar), informant-me de què s'havien perdut. Senyors: ara ja em quadrava tot. Només podia haver aquesta explicació.
Ràpidament vaig posar el cronòmetre en marxa, mentre esperava el descens del Katakrak Pere, i amb un tres i no res va aparèixer. "El-qui-ja-sabeu" ens portava 10 minuts. Vaig abandonar la canalla per fer la foto de rigor (com veieu mogudes per l'emoció), ara només calia esperar.

Al quart d'hora arriben el Guillem i l'Andreu tots somrients, com si res haguessin fet (quasi 30 km ). També sense temps per fer una foto en condicions, van continuar direcció Vilanova de Prades.

Estimats companys, no sabeu pas, l'alegria que em va recórrer tot el cos, quan veig un missatget del Pere al meu inseparable mòbil que diu: he passat "al-qui-ja-sabeu". De vegades, hi ha coses millors que un orgasme.

Carles.


Desnivell

 

Dorsal
Participant
Temps (h:min)
110
Pere
4:25
121
Andreu
4:46
169
Guillem
4:46

Link de la cursa

- Tornar a la pàgina principal -

Actualitzat el 02/10/07