QUI SOM
RUTES
COMPETICIONS
LINKS
         

IX Marxa de resistència Reus-Prades-Reus - 55 Km
Diumenge, 5 de juny de 2005

La crònica

Des de que obren els controls molt més aviat, val la pena disputar aquesta prova. Crec que és la vegada que hi he vist un ambient més de córrer, que pas d'anar d'excursió. Molta gent equipada amb bastons en pla professional. Diria que, només sortir de les piscines, vam arrencar a córrer de cop uns 50 participants bastant agrupats fins a la pujada de Castellvell. A partir d'aquí, aquest grup davanter es va estirar molt. Jo m'ho vaig prendre en calma i, poc a poc, vaig augmentar el ritme i avançant a gent. Val a dir que els avituallaments estaven més bé que mai, amb molta fruita i beguda fresca. Com a anècdota, abans d'afrontar la pujada de les torres de TV, sentíem una olor a porro impressionant, i ens pensàvem que venia dels escaladors que hi ha en aquesta zona. La sorpresa va ser que, a mitja pujada, vaig avançar un personatge que portava una cabellera fins el cul (quina enveja), anava tot equipat pujant amb l'ajuda de bastons, però amb un porro a la boca. No sé com es pot anar així. Li vaig preguntar que tal i em va dir que sempre acostumava a fer el que el cos li demanava. I per acabar-ho d'arrodonir, la seva mare el seguia amb cotxe per tots els controls fent-li fotos. Passat Capafonts ja me'l vaig deixar, no sé si encara deu estar sota una alzina.

De Prades a Reus vaig córrer tota l'estona, excepte en la pujada de la Febró a la Mussara. A la meta vam arribar junts un grup de 4. No hi ha manera de saber amb exactitud la posició, però crec que vaig arribar el 14è, amb el mateix temps que l'11è, de 6 hores 54 minuts.

Estic segur que els Katakraks que sou més corredors i tal com esteu ara,  podeu rebaixar molt més aquest temps i arribar dels 4-5 primers. Per la meva part, si no m'hagués quedat enganxat de l'esquena el dia anterior fregant l'escala de casa, crec que hagués pogut fer-ho bastant millor, ja que vaig patir bastant a les pujades. L'any que ve, si em deixen, ho tornarem a provar.

Salut i força.

Carles


Carlitos, enhorabona. Estic alucinat. Jo ho vaig fer en 7h.50 i per mi ja va ser una proesa. ja veig que fer tanta marató t'ha donat molt de bó....

Entenc que devies pujar per l'urbanització del Picarany corrent, ja que era l'unic trajecte que no vaig correr, a part de les pujades tipus la Mussara. De fet no vaig apretar gens corrent, trotant, i tu devies anar en plan cursa. L'altre troç que devies correr deu ser La Febró-Els Avencs... Impressionat Carlitos!

Siaus

Jordi

 

Lloc
Corredor
Temps
14
 Carles
6:54
?
 Jordi
7:50

Noticia de la FEEC

Link de la cursa

- Tornar a la pàgina principal -

Actualitzat el 06/09/06