QUI SOM
RUTES
COMPETICIONS
LINKS
         

VII Caminada pel massís de les muntanyes de Prades
Diumenge, 1 d'octubre de 2006 a les 7 hores

362 participants

LA ESTRENA

El passat diumenge 1 d'octubre em vaig estrenar en les curses Katakraks. És la caminada que organitza cada any l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades i tot que és una caminada tothom s'ho pren com una cursa, si no, no hi hauria gent corrent en una caminada com el seu nom indica. Nosaltres, la Carme i jo, ho vam fer semi.
La nostra intenció era acabar sanes i estalvies però suposo que entre que ens van dir que no arribariem, que se'ns faria fosc i que no podriem vam treure forces i vam fer els 35 quilòmetres entre corrent i caminant. Finalment vam fer 7 hores i 55 minuts, és a dir, a les tres de la tarda vam acabar per anar a dinar!!!

La caminada va estar molt ben organitzada i l'entorn va ser preciós, llàstima que amb la falera de fer via no vam poder gaudir tan com haguessim volgut del paissatge ja que vam veure sortir el sol des de dalt de La Mussara i com il.luminava tot el Camp de Tarragona, la roca foradada de Montral, les esplanades i les restes de l'antiga urbanització dels Motllats, els mítics gorgs de La Febró i Gallicant, des d'on es veia el pantà i el poble de Siurana.

Ho recomano!

Isabel


Recorregut


La Carme i la Isabel a l'Arbolí abans de començar

Link de la cursa

- Tornar a la pàgina principal -

Actualitzat el 18/10/06