QUI SOM
RUTES
COMPETICIONS
LINKS
         

XV Marxa Montserrat-Reus 100 Km.
Dissabte, 4 de septembre de 2004 a les 12 hores

Perfil del recorregut

Horari

Comentari de la marxa, pel Carles i el Màrius

No ho sé si ho sabeu, però la bèstia (altrament dit Super-Marius) ja ha despertat.
En un dia impracticable per l'esport, atès la gran xafogor que feia (a mode d'exemple: de Collbató a Santes-Creus un servidor va beure 10,5 litres d'aigua) i on en cada control anaven petant destroçats els contrincants, la bèstia ha estat capaç d'arribar en setena posició. I perquè el Pere i jo el vam frenar els primers 60 km, que si no, de ben segur que hagués arribat en millor posició.

Carles

Ara que fa quatre dies que he tornat a néixer i es que no es pot dir d'un altre manera, estic recuperant la mobilitat de "totes" les parts del meu cos.
Puc caminar, seure, menjar i ......, com es fa normalment. Si no tot, quasi tot, i fins i tot pujar escales.

El 4 i 5 de setembre, crec que mai m'oblidaré.
Com l'any passat, l'anada la vàrem fer amb autobús fins a Collbató on es troba la sortida. Aquest any érem quatre (Guillem, Pere, Carles i un més). Tots amb motxilla, tiretes, menjar, molta vaselina i que no faltés el "xubasqueru", però a l'hora de la veritat ni una gota d'aigua de pluja. El que si que vàrem trobar a faltar va ser l'aigua fresca en els controls.
Els primers 20 Km vàrem anar tots junts, amb un bon ritme donada la calor que feia. A mesura que passaven els Km ja notàvem que seria un dia molt dur ja que cada vegada anàvem més sols; poca era la gent que ens avançava i nosaltres tan sols passàvem algú amb cara d'esgotament als controls.
Al control nº-3 (Km 30 aprox.) el Guillem havia afluixat el ritme i donat que el que ell volia era arribar a Reus, va decidir no apretar tant al inici per poder arribar a la fi. Pel que fa al Pere, Carles i un servidor ens vam sorprendre quan al control ens diuen que solament havien passat unes 18 persones aprox. Això ens va animar per continuar a bon ritme.
A mesura que anàvem pujant (perquè puja, eh!!) es notava que el Pere no tenia bones sensacions. De fet amb la calor que feia, era complicat portar un ritme molt alt. De totes maneres intentàvem passar els mals moments cantant, explicant acudits, parlant de quan érem escolanets, explicant mil i una batalletes de la mili. Ara no sabria dir-vos de què parlàvem ja que a l'hora que era el sol se'ns havia pujat al terrat i segurament més d'una bestiesa vàrem dir.
Després d'uns Km, el Pere va afluixar el ritme (ja se li notava que no era el seu millor dia) i el Carles i jo vàrem continuar, però a un ritme no tan alt per anar dosificant les forces per arribar al control nº-4 (Km-40). Una vegada allí ens comenten que tant sols han passat 14 persones i dues es retiraven en aquell control. El Carles va saludar-los quan nosaltres continuàvem després de fer un kit-kat, i a mesura que ens allunyàvem del control el Carles m'explicava que eren components d'un equip del famós raid TRANSAVENTUR, i això ens va donar ànims per afrontar el tram.
Es un tram que es fa molt pesat i només tens ganes d'arribar a Montagut ja que acabes de pedres fins als nassos.
Quan vàrem arribar a Montagut vam veure el Mini de la Isabel i vam comentar el que després ella mateixa ens va confirmar: que el Pere havia decidit no continuar ja que es trobava molt malament.
Nosaltres continuàvem el camí cap a Santes Creus comentant la mala sort del Pere i intentant poder arribar al control nº 6 de dia. Però a mesura que passaven els Km veiem que era impossible i cada vegada es feia més complicat caminar sense la llum del dia.
L'hora d'arribada a Santes Creus va ser les 22h, i allí tot es va acabar d'enredar de tal manera que el Carles decidia no continuar ja que ens varen venir a veure la Irene, el Cesc, la Esther (la meva doneta) i també hi eren la Isabel i el Pere que havien arribat de Montagut.
Allí la meva opinió no va servir per res, ja que en un moment tenia l'entrepà de truita (boníssim) del Pere, una tònica per anant fent rotets i l'ànim de tots per continuar. La veritat era que estava cansat, però amb forces per continuar.

Al tram fins Alió el vaig fer tot sol; tant sols alguna bèstia que es creuava per davant. I llavors vaig rebre la trucada de déu nostre senyor, i gràcies a la seva paciència i als seu ànims vaig poder arribar a Alió.
Vaig entrar al hotel de 5 estrelles, em vaig dutxar, canviar de roba i llavors ja era nou.
El tram fins a Vallmoll va anar perfecte, i amb el suport de tots els que anàveu amb cotxe encara més.
En arribar a Vallmoll vam coincidir 6 persones al control i tots vam sortir en direcció a Vilallonga. Cada vegada restaven menys Km i ara no era l'hora de plegar, tot al contrari, per sort encara tenia forces per continuar.
Al Rourell va ser l'últim cop que vaig veure als meus fans. Llavors i fins al últim control de Vilallonga vàrem anar tres: un xicot de Esparraguera que també la seva dona i la seva filla feien la marxa i anaven més endarrerides, i un xicot de Valls.
Al control de Vilallonga el xicot de Valls va afluixar el ritme i fins a la Palma de Reus vaig anar amb el xicot d'Esparraguera. Els últims Km es varen fer eterns, però a la fi vaig arribar a Reus a les 3.30h.

Ja havia arribat, estava que no estava, no sabia el que feia ni el que deia, no podia donar ni un sol pas més, no servia per a res de res. Gràcies a la meva doneta que em va venir a rebre i després em va dur al lloc on tenia el pensament feia hores, que era la piscina.

Estic molt agraït dels ànims donats per tots vosaltres, ja que sense això no hagués arribat.

Màrius

P.D.: Déu nostre senyor és el Kilian.

 

El Marius fitxant a Santes Creus
El Marius fitxant al control de Santes Creus.

Anims Carlitus!
La Irene donant anims al Carles, destroçat per la calor

Marius reposant forces
El Marius, posant gasolina al cos al control de Santes Creus

Bona cara a Vallmoll
El Marius, agafant forces a Vallmoll. Sembla que no porti mes de 80 Km a l'esquena! :)

Corre corre!
El Marius, torna a correr després del descans a Vallmoll.

Corre corre mes!
Marius, passant aprop de Bellavista

Les Cheerleaders!
Les Cheerleaders!

 

Lloc
Dorsal
Corredor
Temps
7
 ?
Marius
15:30
 ?
Guillem
 -
?
Pere
abandonament al C?
-
?
Carles
abandonament al C?


Link de la Marxa

- Tornar a la pàgina principal -

Actualitzat el 10/09/04