QUI SOM
RUTES
COMPETICIONS
LINKS
         

XXIII Pujada a Miramar
Diumenge, 12 de juny de 2005

596 participants

MES VAL TARD QUE MAI...

... no es una frase qualsevol, es el que em va començar a passar pel cap a partir de minut 25. Si senyors, a partir d'aquest fatídic minut en el que em vaig despenjar de l'Irene i el Jojo. No es que fóssin una ingrata companyía, sinó que el ritme que portàven em va passar factura a la poca estona de començar la cursa.
Desmotivació, ganes de retirar-me (a mitja muntanya es una mala idea), deshidratació, el típic "que cony i faig jo aquí", pesadés de cames bullofes... són un petit recull de coses de les que vaig poguer disfrurtar durant la Pujada a Miramar, però xavals, ja tinc ganes de tornar-la a fer, suposo que aixó es l'esperit Katakraks!!! i també el "peasso" esmorzar que ens vàrem fer després de la Pujada... bocates, cervesa, coca... a Tope!!!

Suposo que el resultat era lo de menys, 1:21, lo important es que des del setembre de l'any passat (que vaig fer la VII Triatló Popular de Tarragona) per questions podològiques no havía participat en cap altra cosa.

Per cert, aprofito per animar a la resta de monstres per participar-hi l'any que vé i aprofitar per fer una mica de pressing ja que l'Irene es va emportar COPA!!! -i amb aquesta ja van dues-.

Cesc

ORGULL DE COSÍ

Estic molt orgullós del meu cosí, que després d'apretar-me per que anés a fer aquesta pujada, sabent que tenia sopar la nit abans i windsurf l'endemà només li pogués treure 11 minuts (Vaig acabar amb 1.10). Que consti que nit abans vaig anar a dormir a les 3, amb litre i mig de vi i dos wiskis (Viña Ardanza i Knokando però) a les meves venes....

Del Pere i el Guillem no cal parlar-ne, no se pas perque tenen tanta pressa...

I de l'Irene molt bé, que consti que em vaig ginyar al començament de que em guanyés, però a la pujada em va cedir el pas...

Quina és la pròxima? Esplugues?

Siaus

Jordi

 


Planol de la cursa


Perfil de la cursa i vista de Miramar


Foto del final de la cursa amb tots els participants (Bum inclosa). Falta el Jojo, que sempre té pressa per marxar i no ha quedat retratat per la posteritat. La Isabel, Susana i Alberto ho van fer caminant.

 

Lloc
Corredor
Temps
17
Guillem
1:00:12
30
Pere
1:04:52
46
Jordi
1:10:18
61
Irene
1:16:36
154
Alberto (caminant)
2:09:10
155
Isabel (caminant)
2:09:10
157
Sussana (caminant)
2:09:10

Text de la organització

Link de la cursa

- Tornar a la pàgina principal -

Actualitzat el 13/09/06