QUI SOM
RUTES
COMPETICIONS
LINKS
         


I Cursa BTT de les Muntanyes de Prades Capafonts-Capafonts


La sortida (91Kb)


El Carlitus (àlias "el abuelo turbo diesel") avançant en una pujada que és més dura del que sembla (99Kb)


El Carlitus (mallot lila) fent-la petar amb un altre participant. Es que anava sobrat :))) (89Kb)


El Team Katakraks després d'haver suat la samarreta. O no? :) (137Kb)

 
Paisatges diversos trobats durant la cursa (87 i 78Kb)


El Cesc, àlias "guarda la càmara, collons!" una mica cansat després de la cursa. Observeu a la seva esquerra, la funda amb la camera de fotos gràcies a la qual podeu veure ... bé, aquestes fotos, no? :) (61Kb)

Análisi de la cursa:

LA GRAN PÀJARA

Senyors, què malament que ho vaig passar!!!

La meva anàlisi de la cursa no consta ni de ppm's (pulsacions per minut) ni promitjos ni tàctiques d'equip. La cursa va ser un turment. A qui collons se li passa pel cap participar en una cursa d'aquestes característiques sense anar ben entrenat? Suposo que a un capullo com jo.

Tot i anar en equip, al final tots ens vàrem anar separant. Jo vaig anar una bona estona amb el Carlitus i ens vàrem creuar amb el Pere i el Màrius que tenien problemes mecànics. En comptes de parar per donar el típic suport tècnic, els vàrem deixar tirats (que bonic és el companyerisme) i al final el pobre Màrius -àlias la Màquina- es va retirar per culpa d'haver trencat un parell de radis.

Un cop passat el Monestir de Poblet i saltar-me un avituallament (en aquell moment anava com una moto) les coses varen començar a anar de mal en pitjor. El Carlitus em va abandonar en el moment que més el necessitava -en plena pàjara-. Passat Prades ja n'estava fins els collons i vaig arribar a Capafonts com vaig poder ...

Cesc

 

Link del poble de Capafonts

- Tornar a la pàgina principal -

Actualitzat el 17/9/03