QUI SOM
RUTES
COMPETICIONS
LINKS
         

3a. Cursa Popular de Brafim - Ermita de Loreto - 13,650 Km
Diumenge, 10 d'abril de 2005 a les 9:30 hores

IMPRESIONS

Personalment, afrontava la cursa con un entrenament de la de diumenge vinent, la del pic del vent.  El Pere i companyia no van arribar fins 10 minuts abans de la prova, lo qual em va posar bastant nerviós perque segons m'havia dit, arribaria bastant abans que el Jordi Correig i jo.  Amb els nervis, ni vaig calentar ni vaig posar-me la tirita al nas. :(   (Pere, te'n portava una per tu)
Feia força vent, fred i sol, motiu pel qual no sabia bé què posar-me. Vaig anar de llarg i considero que vaig encertar, ja que a mitja cursa, a l'ombra feia fred i hi havia moments en els que el vent et desplaçava.

Vam sortir una mica forts pel meu gust (sempre passa igual) i vaig posar-me al meu ritme, deixant que em passés bastanta gent, ja que prefereixo anar al meu ritme i anar passant gent, que sempre t'anima, en comptes de sortir a tope i començar a perdre posicions.
Els primer 8 km van ser amb pujades i baixades però res espectacular.   Llavors, després de passar el riu, va començar una pujada bastant guapa que va fer que, veient el que feia la gent i en contra del que hauria volgut, caminés més de la meitat de la pujada.  Això crec que és un error perquè si pots continuar corrent, quan la cosa s'aplana, ja vas més ràpid que caminant, mentres que si vas caminant, tardes en adonar-te que ja pots correr.  Bé, finalment vam arribar al punt més alt de la prova i va començar lo més xulo: la baixada pel tallafocs.
Només sé que vaig passar unes 20 persones i que tal com vaig baixar, els demés em semblaven tortugues.  Em vaig posar com una moto!
Llavors quedaven un 3 km, en els quals em van passar alguns inclosa la última pujada, pujada que vaig caminar més del que les meves forces m'haguessin permès.  Ja n'aprendré.
A la meta vaig apretar a fons, passant-ne uns quants, inclòs un que es va picar amb mi i amb qui vam entrar a meta tocant-nos, i amb qui de poc ens emportem pel davant a 2 o 3 de la organització.  En parar ens vam donar les mans, senyal de bon rotllo.
Va estar bé.  Hi tornaré.

Kilian


És una cursa divertida, organitzada per un poble que si volca, molt trencacames, i que es fa respectar per la seves pujades i baixades. Estic totalment d'acord amb el que ha relatat el redactor Kilian, tot i que no vaig xalar tant baixant la trialera (el Cesc s'hagués agobiat molt per cert).

Jordi.


.Lloc
Corredor
Temps Final
Categoria
45
Guillem
1:09:33
S
?
Pere
1:11 (sense temps oficial)
S
?
Jordi Creu
1:11 (sense temps oficial)
S
68
Kilian
1:13:45
S
91
Jordi Correig
1:15:32
S


Van acabar la cursa 187 participants.

Link de la cursa

- Tornar a la pàgina principal -

Actualitzat el 07/02/06